ads

Isnin, 5 Mei 2014

10 di sandakan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di sandakan - Google Blog Search


Cik Puan: UKE <b>Di Sandakan</b>

Posted: 01 May 2014 12:00 AM PDT

haluuuuu ngkorang,selamat berhujung minggu...mak jah taip entry guna hp somi,so pepaham lah yae kalau gambar tak berada di kedudukan yang sepatut nya.macam best jae..macam jakun jae..
malam sabtu bebaru ne cik dengan somi ada pegi ceramah agama UKE..Alhamdulillah sambutan sangat memberangsangkan..kan best kalau sebulan sekali ada ceramah macam ne.Sekurang-kurang nya ada jugak pengisian hujung minggu yang sangat bermanfaat..
Turut serta ketua menteri sabah Dato seri panglima musa haji aman.
wooowooo...warga sandakan semua turun padang.Alhamdulillah..yang ne baru separuh ne dalam khema.hampir penuh padang bandaran sandakan.Apa-apa pon terima kasih pihak penganjur..Semoga lepas ne,di adakan lagi ceramah-ceramah agama macam ne lagi..

10 di tuaran - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di tuaran - Google Blog Search


Punca Bendera Israel Dikibarkan <b>Di Tuaran</b> Sabah | melvister.com

Posted: 07 Apr 2014 11:21 PM PDT

Punca sebenar bendera Israel dikibarkan di Raintree Beach Resort Tuaran Sabah. Pengibaran megah bendera israel telah mendapat kecaman dari penduduk dan pengguna laman sosial sejak beberapa hari yang lalu. Untuk info, bendera israel diharamkan di Malaysia kerana menyentuh sensitivi umat islam. Ini berikutan tindakan tentera rejim zionis Israel menindas umat islam di Palestin. Selain itu, Malaysia juga tidak pernah mengadakan hubungan diplomatik dengan negara Israel.

sabah
Punca Bendera Israel Dikibarkan Di Tuaran Sabah

Sebuah syarikat perfileman dari China dikatakan nmenerbitkan filem The World Stewardess Contest (Pertandingan Pramugari Dunia) dan mereka telah membuat penggambaran sejak seminggu lepas di resort berkenaan. Filem berkenaan menceritakan berkenaan pramugari dari seluruh dunia mengadakan pertandingan di resort tersebut. Bendera itu mungkin menggambarkan negara seorang daripada peserta yang bertanding. Pergerakan Pemuda Umno Tuaran juga telah difahamkan pergi ke resort berkenaan untuk memastikan bendera Israel tersebut diturunkan.

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved