ads

Khamis, 20 Disember 2012

10 di keningau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di keningau - Google Blog Search


Gempa bumi lemah dikesan <b>di Keningau</b> « DanuGemilang

Posted: 02 Dec 2012 11:46 PM PST

[unable to retrieve full-text content]Gempa bumi lemah dikesan di Keningau. KOTA KINABALU: Gempa bumi bermagnitud 3.0 pada skala Richter dikesan berlaku 11 kilometer dari timur Keningau pada jam 11.16 pagi tadi. December 3rd, 2012 | Category: Keratan Akhbar ...

10 di sandakan - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di sandakan - Google Blog Search


JADUAL PADAT PERDANA MENTERI <b>DI SANDAKAN</b> HARI INI

Posted: 15 Dec 2012 08:00 PM PST


SANDAKAN : Jadual lawatan kerja Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak ke sini Ahad padat dengan menghadiri tiga acara pada sebelah pagi dan satu acara pada tengah hari.
Beliau dan isteri Datin Seri Rosmah Mansor dijadual menghadiri program Pemimpin Bersama Rakyat Batu Sapi di Kampung Lupak Meluas pada pukul 9 pagi.
Selepas itu Najib akan melakukan pula acara pecah tanah bagi pembinaan masjid baru, yang terbesar di Batu Sapi dengan anggaran kos kira-kira RM5 juta.
Beliau kemudiannya akan merasmikan Kongres Parti Liberal Demokratik di sebuah hotel, diikuti dengan menghadiri majlis makan tengah hari bersama komuniti gereja dan badan bukan kerajaan sebelum berlepas pulang.
Sepanjang lawatan beliau, perdana menteri diiringi Ketua Menteri Datuk Seri Musa Aman dan isteri Datin Seri Faridah Tussin. (BERNAMA)
 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved