ads

Khamis, 8 Ogos 2013

10 di tuaran - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di tuaran - Google Blog Search


Tragedi Menyayat Hati Akibat Angin kencang Dan Hujan Lebat <b>Di</b> <b>...</b>

Posted: 17 Jul 2013 11:17 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Pegawai Perhubungan Awam Jabatan Bomba dan Penyelamat Sabah Mohd Affendi K.Ramin berkata, 12 laporan diterima mengenai kejadian pokok tumbang di Kota Kinabalu, Penampang, Sipitang, Tuaran, Beaufort dan ...

10 di beluran - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di beluran - Google Blog Search


Polis <b>Beluran</b> tubuh pusat sehenti <b>di</b> lokasi maut | The Borneo Insider

Posted: 05 Aug 2013 07:14 AM PDT

August, 5, 2013 - 10:14 pm

BELURAN: Kawasan Simpang Tanah Mas di Km 80 Jalan Beluran-Telupid yang merupakan zon kemalangan maut di daerah ini dijadikan sebagai pusat sehenti Op Selamat III.

Ketua Polis Daerah Beluran DSP Shivanathan Velautham berkata pemilihan kawasan itu sebagai pusat sehenti bertujuan memudahkan pemantauan dan pemeriksaan polis sepanjang operasi yang dari 1 hingga 15 Ogos ini.

Penubuhan pusat sehenti ini tidak membawa makna jika pengguna jalan raya sendiri tidak memainkan peranan mereka dalam usaha mengurangkan nahas di jalan raya, katanya ketika dihubungi Bernama, di sini hari ini.

Selain itu, beliau berkata polis juga akan meningkatkan rondaan terutama di kawasan perumahan bagi memastikan keselamatan rumah dan harta benda yang ditinggalkan penduduk ketika pulang bercuti sempena Aidilfitri.

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved