ads

Isnin, 8 Oktober 2012

10 di papar - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

10 di papar - Google Blog Search


Dia buat dah: Video <b>papar</b> pencuri <b>di</b> majlis kahwin dicekup

Posted: 20 Sep 2012 04:35 PM PDT

         
KUALA LUMPUR: Satu adegan video berdurasi 59 saat mengenai seorang wanita ditangkap ketika dipercayai mencuri barangan berharga RM6,000 milik keluarga pengantin dalam satu majlis perkahwinan di Johor dimuat naik dalam YouTube, Selasa lalu.

Rakaman video bertajuk 'Tertangkap Mencuri Di Rumah Pengantin' itu memaparkan seorang wanita yang dikatakan mencuri dipegang dengan kasar supaya wajahnya jelas diambil menggunakan telefon bimbit.

Lelaki yang memegang wanita dipercayai warga asing itu mengarahkan sesiapa yang mahu mengambil gambar wanita segera berbuat demikian.

Berdasarkan rakaman itu, wanita terbabit dilihat beberapa kali cuba menutup wajahnya daripada dirakam serta merayu tidak diaibkan.

Rakaman yang dimuat naik Selasa lalu itu sudah ditonton 14,063 orang dengan lebih 100 komen daripada pelayar Internet yang memberi maklum balas negatif termasuk mengutuk perbuatan itu.

Keterangan video itu mengatakan wanita itu ditangkap ketika mencuri ketika keluarga pengantin sibuk melayan tetamu.

Dia dikatakan membawa anak sebagai perisai ke majlis yang berlangsung pada 15 September lalu.

Pengunjung video itu bagaimanapun mengutuk tindakan beberapa lelaki yang dilihat merakam wajah wanita itu secara paksa kerana dilihat cuba mengaibkannya.

di negeri sabah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

di negeri sabah - Google Blog Search


Head Of State | Tuan Yang Terutama Yang <b>Di</b>-Pertua <b>Negeri Sabah</b> <b>...</b>

Posted: 04 Oct 2012 12:53 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]2012 AzmanJumat Photography.Any unauthorized copy, usage or reproduction of the image is strictly prohibited.This photo is copyrighted. If you want to license this photo please contact the photographer at email ...

KEJAYAAN BN <b>DI SABAH</b>!!! Menjadikan <b>Sabah negeri</b> termiskin <b>di</b> <b>...</b>

Posted: 07 Oct 2012 06:42 AM PDT

TIMBALAN Ketua Menteri,(TKM) Sabah Tan Sri Joseph Pairin Kitingan, nampaknya betul-betul marah apabila pembangkang menuduh Barisan Nasional gagal membawa pembangunan di Negeri Sabah selepas memerintah negeri itu selama 49 tahun. 

Memang benar kata TKM Sabah ini, selepas 49 tahun memerintah Sabah, Barisan Nasional telah berjaya membawa pembangunan ke Negeri Sabah. Buktinya Sabah telah berjaya menjadi Negeri paling miskin di dalam Malaysia.

Bukan itu sahaja, malah Barisan Nasional telah berjaya menjadikan Negeri Sabah memiliki 40% daripada segala kemiskinan yang ada di negara ini. Hasilnya kini 40 peratus orang miskin tinggal di Sabah terutama di kawasan pedalaman.

Perkara ini didedahkan oleh akhbar berpengaruh Sabah, Borneo Post yang memetik hasil laporan Bank Dunia. Rujuk printscreen di bawah.


Kepada rakyat Sabah, teruskanlah menyokong Barisan Nasional, jika mahu Negeri Sabah memiliki 100 peratus segala kemiskinan yang ada di bumi Malaysia ini suatu hari nanti.

ReJaM© " Pairin Kitingan mahu tipu siapa? Rakyat atau diri sendiri? "

Pulau Yang Terdapat <b>Di Negeri Sabah</b> | aku si JEBAT

Posted: 13 Mar 2012 04:15 AM PDT

Haa...ringkas je entri gua ni...
sebenarnya inilah antara pulau-pulau yang terdapat di negeri kelahiran gua iaitu Negeri Sabah.
So,kalau ada diantara korang yang sedang berkire-kire nak melancong ke sini (pulau peranginan)
korang klik jer kat pakcik Google ek..?
 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved