ads

Jumaat, 7 Mac 2014

10 di kinabatangan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di kinabatangan - Google Blog Search


MoU timbulkan kesedaran penduduk <b>di</b> Sg <b>Kinabatangan</b> jaga alam <b>...</b>

Posted: 21 Feb 2014 04:51 PM PST

TEMERLOH: Biarpun Pilihan Raya Umum ke-14 masih jauh, namun UMNO Bahagian Temerloh telah mula mengambil langkah proaktif dengan mencari dan mengenal pasti pengundi di kawasan parlimen itu yang bekerja di luar.

Ketua UMNO Bahagian Temerloh Datuk Mohd Sharkar Shamsudin berkata langkah itu bertujuan untuk menentukan mereka dapat pulang menunaikan tanggungjawab dalam pilihan raya itu nanti.

"Program ini perlu dilaksanakan lebih awal bagi memastikan pengundi yang kini bekerja di luar kawasan balik mengundi selain dapat mengenal pasti pengundi baharu," katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas menyampaikan sumbangan kepada warga emas yang uzur di Kampung Bukit Kelulut di sini.

Mohd Sharkar juga berharap Barisan Nasional (BN) di kawasan itu dapat menarik lebih ramai sokongan anak muda di kawasan itu dengan mengadakan pelbagai program untuk golongan tersebut termasuk aktiviti sukan dan rekreasi.

Katanya langkah itu penting bagi memastikan BN dapat merampas kembali kerusi Parlimen Temerloh dan Dewan Undangan Negeri Kuala Semantan serta Mentakab dalam Parlimen itu, yang jatuh ke tangan pembangkang pada pilihan raya lepas. — Bernama

We encourage commenting on our stories to give readers a chance to express their opinions; please refrain from vulgar language, insidious, seditious or slanderous remarks. While the comments here reflect the views of the readers, they are not necessarily that of Borneo Post Online. Borneo Post Online reserves the right not to publish or to remove comments that are offensive or volatile. Please read the Commenting Rules.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved