ads

Khamis, 6 Disember 2012

10 di keningau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di keningau - Google Blog Search


myMetroGempa bumi lemah dikesan <b>di Keningau</b>

Posted: 02 Dec 2012 11:46 PM PST

thumbnail

SUNGUTAN mengenai tahap pencapaian mahasiswa kita yang sentiasa sederhana sudah lama kedengaran malah graduan yang naik ke pentas dengan keputusan cemerlang juga boleh dibilang jari.

»

LAGI . BESTARI
 • Skim kemudahan pelajar

  "PENDIDIKAN hak setiap individu," itulah prinsip dipegang erat Twintech International University College of Technology (Twintech) semenjak penubuhannya pada 1994.

 • Perang nuklear di Asia Timur?

  KOREA Utara memberi amaran perang nuklear bakal berlaku di Semenanjung Korea dan itulah yang diberitahu Timbalan Menteri Luar, Pak Kil-yon, ketika sidang 193-anggota Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu (PBB) di New York, baru-baru ini.

 • Bentuk peribadi cara Rasulullah

  RASULULLAH s.a.w adalah manusia sempurna yang dipilih Allah sebagai pesuruh-Nya untuk dijadikan contoh yang baik.

thumbnail

SELEPAS lebih setahun di pasaran, Perodua Myvi 1.5 liter menerima maklum balas memuaskan di ...

»

LAGI . VROOM
 • 30 terima telefon pintar

  SERAMAI 30 pemenang bertuah menerima telefon pintar dan tiket penerbangan dalam pertandingan Pertandingan BHpetrol-Celcom-Permanis-HTC-Firefly.

 • PDISC beri pengalaman baru

  CABARAN Berpasir Antarabangsa Port Dickson (PDISC) 2012, di Pantai Cahaya dan Pantai Selesa Port Dickson Negeri Sembilan, baru-baru ini me­nyaksikan persaingan hebat peserta dalam misi melakar sejarah selain merebut hadiah lumayan.

 • Tukar penyerap hentak setiap lima tahun

  KEDUDUKAN tersembunyi menyebabkan penyerap hentak atau lebih dikenali 'shock absorber' kerap diabaikan sebagai sebahagian sistem suspensi.

thumbnail

KAMERA menjadi gajet wajib kepada pengguna untuk merakam memori indah tidak kira anda berada di ...

»

LAGI . it@METRO
 • Reviu Produk: Berkreatif dengan kamera kompak

  SEBAIK menerima produk Nikon Coolpix P310 untuk ujian it@Metro, tarikan pertama yang membuka hati penguji adalah reka bentuknya yang ringkas dan ringan sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur.

 • Reviu Apps: Aplikasi AR Castrol

  CASTROL pakar pelincir premium terunggul di dunia baru-baru ini melancarkan kempen 'See, Hear & Feel the Difference' bagi meraikan jenama pelincir kenderaan yang dipertingkatkan, Castrol Magnatec didatangkan dengan molekul pintar ultrahalus.

 • Perlindungan pelbagai peranti

  TREND Micro Incorporated (Trend Micro)(www.trendmicro.com), penyedia perkhidmatan rumusan keselamatan global melancarkan perisian Trend Micro Titanium 2013 dengan keupayaan perlindungan merentas pelbagai peranti termasuk komputer peribadi, komputer riba, tablet dan telefon pintar.

thumbnail

"MANY many, one piece." Itulah antara ayat popular yang akan didengar apabila ...

»

LAGI . SANTAI
 • Bincang destinasi

  LAMA menunggu, akhirnya si kecil kini bersedia untuk diajak bercuti di luar negara. Ini masanya keluarga kecil anda melakukan perjalanan jauh.

 • Hotel tengah kota

  MAHUKAN penginapan yang selesa, di tengah bandar dan berdekatan pelbagai tarikan pelancongan di Kelantan?

 • Tarikan ikan terubuk masin

  JERITAN peniaga memancing pelanggan ke gerai masing-masing menjadikan suasana di Pasar Minggu Satok di Kuching, Sarawak begitu meriah.

thumbnail

BAGI mereka yang masih mencari pasangan, jangan terlalu menyukarkan diri meletakkan piawaian ...

»

LAGI . AD-DIN
 • Rahsia, khasiat Susu Kambing Anugerah

  SUSU kambing adalah sebahagian sunnah Nabi. Dalam hadis diriwayatkan Abu Hurairah, Rasuluulah s.a.w bersabda, "Allah tidak mengutus seorang nabi kecuali dia itu seorang gembala kambing".

 • Kehebatan amalan zikir

  APA yang diperintahkan Allah pasti mempunyai fadilat, hikmah dan ganjaran pahala yang besar di sisi-Nya. Hal itu termasuklah dalam amalan berzikir.

 • Mudah bayar zakat

  PUSAT Pungutan Zakat - MAIWP (PPZ-MAIWP) memainkan peranan penting bagi membuat kutipan zakat harta bagi Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP).

thumbnail

SESIAPA yang melewati Restoran Arabisque pasti menjeling melihat dekorasi hebat ilham kreatif ...

»

LAGI . DEKOTAMAN
 • Dekorasi ruang tamu luas

  REKA bentuk kediaman banyak mempengaruhi penataan kerana ada ruang yang sempit dan terlalu luas.

 • Indah penuh ketenangan

  TERLETAK di kawasan pergunungan yang indah dan memukau, ia kelihatan unik serta memberikan pengalaman berada dalam suasana semua jadi.

 • Cantik, berguna

  TAMAN Bunga Raya milik Perbadanan Putrajaya (PPj) di Presint 2, Putrajaya menjadikan pusat pentadbiran kerajaan itu kebun bunga indah dengan penghuninya bekerja serta tinggal dalam taman.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved