ads

Jumaat, 9 Mac 2012

10 di tawau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di tawau - Google Blog Search


masih <b>di tawau</b>.. - Nana + Amrul = Damia

Posted: 26 Feb 2012 10:24 PM PST

Hai korang..jangan ada yg rindu ek...puii ada ke yg rindu hahahaha pasan...

Kami masih kat tawau..pusing bandar tawau bli mutiara, bli,ikan kering, bli fridge magnet.nak soping banyak2 pon duit xbape nak banyak...lagi lama dok sini lagi banyak duit abes :-)

Flight ke kl kul 9 malam kang..semalam satu ari kat mabul, ari ni satu ari kat tawau..

Kepada yg dah request cite pasal info ngan bajet ke mabul sabar yea..mcm biasa nanti aku wat full entry pasal holiday kat mabul ni wat senang korang refer...

Kita jumpe esk tu pon klw aku ada masa nak update blog la..klw tak tunggu la bila aku free nanti kuar la entry mabul.

Da...

Published with Blogger-droid v2.0.4

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved