ads

Sabtu, 30 Julai 2011

10 di tawau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di tawau - Google Blog Search


MONAT©: # BIG APPLE kini <b>di TAWAU</b> ! :)

Posted: 25 Jul 2011 08:28 AM PDT

Disini ada berita baik untuk penggemar BIG APPLE yang berada di Tawau. Apa berita baik nya ? Alah , pura-pura tak tahu lagi , BIG APPLE DONUT & COFFEE (BADC) akan membuka cawangan mereka yang pertama di Tawau tidak lama lagi. YEAYYYY!!!! Bila tu? Bila tu? Sebelum nak bagitahu bila , kalau ikutkan sumber dari laman Facebook rasmi BADC , ini merupakan store BADC yang pertama yang dibina bukan di dalam shopping mall / gedung beli belah , tetapi sebuat LOT KEDAI. Wah , canggih!.  Bagi korang yang meminati BIG APPLE , tak perlu lagi tunggu sedara-mara , rakan taulan , ahli keluarga balik dari bercuti / jalan jauh untuk pesan BIG APPLE , sebab sekarang Tawau pun akan ada BIG APPLE yaww!! , Lokasi dan bila mula operasi ? Baca sampai habis.




 Mengikut laman rasmi BADC di Facebook , (klik sini) , ushar gambar dekat atas tu , pihak BADC menyatakan :

"Good news for Tawau fans! BADC Tawau is opening earlier than expected - on 29th July 2011 @ Lot 6, Ground Floor, Jalan Haji Karim (Next to King Park Hotel). This will be our first outlet to open outside a shopping mall - in a shop lot! Here we come Tawau!!!"

Makin maju nampaknya daerah Tawauku yang maju jaya ini , selepas pembukaan Old Town , datang pula Secret Resepi  dan kali ini BIG APPLE , peduli apa orang nak kata , orang Tawau ni kebarusan ka apa , suka hati , kami warga Tawau gembira , nak tunggu McDonald pulak buka dekat Tawau ni , jadi pada orang-orang kaya dekat Tawau ni , join venture la bukak restoran McDonald dekat sini. hehehehe...

WELCOME BIG APPLE !

ushar laman web Big Apple dekat sini : http://www.bigappledonuts.com

#UPDATED - Disebabkan aku terlalu eksited nak tengok sangat tempat BADC dekat Tawau ni , memandang petang semalam aku berjalan-jalan dekat Bandar Tawau tu dengan kawan-kawan , pusing lah area-area dimana BADC ni dikatakan dibuka , aku sempat snap gambar pulak yah! :) hahahaa.. tengok lah dekat bawah tu.


29hb ni dah mula operasi kan ? Ahah , waktu gambar ni , diorang masih susun barang dekat dalam tu lagi , jadi aku secara tak langsung eksited nak jadi orang pertama yang order dekat situ! hahaah! NAK PASANG KHEMAH LA DEPAN BADC NI HOI! haahaha. Ada satu lagi berita baik untuk korang , ni ha ,BADC dah umumkan akan berikan pemberian istimewa buat 100 pembeli pertama , apa dia tu ? sila alert dengan surat khabar Morning Post pada 29hb dan 30hb , cari keratan kupon di bawah ni , free donut tau!!! :

Hmmm : ok , jadi sila simpan duit anda untuk belanja Monat ya , belanja terus 6 pieces! Big Apple DURIAN! heheheh!!

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved