ads

Khamis, 8 Mei 2014

10 di tuaran - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di tuaran - Google Blog Search


Punca Bendera Israel Dikibarkan <b>Di Tuaran</b>, Sabah | Terengganu <b>...</b>

Posted: 08 Apr 2014 01:19 AM PDT

Pengibaran megah bendera Israel telah mendapat kecaman dari penduduk dan pengguna laman sosial sejak beberapa hari yang lalu.

Untuk info, bendera israel diharamkan di Malaysia kerana menyentuh sensitivi umat islam. Ini berikutan tindakan tentera rejim zionis Israel menindas umat islam di Palestin.

Selain itu, Malaysia juga tidak pernah mengadakan hubungan diplomatik dengan negara Israel.

Punca Bendera Israel Dikibarkan Di Tuaran Sabah

Sebuah syarikat perfileman dari China dikatakan nmenerbitkan filem The World Stewardess Contest (Pertandingan Pramugari Dunia) dan mereka telah membuat penggambaran sejak seminggu lepas di resort berkenaan.

Filem berkenaan menceritakan berkenaan pramugari dari seluruh dunia mengadakan pertandingan di resort tersebut. Bendera itu mungkin menggambarkan negara seorang daripada peserta yang bertanding. Pergerakan Pemuda Umno Tuaran juga telah difahamkan pergi ke resort berkenaan untuk memastikan bendera Israel tersebut diturunkan.

Bendera Israel Berkibar Megah <b>Di Tuaran</b> Sabah? | SUARA BEBAS <b>...</b>

Posted: 07 Apr 2014 05:50 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Agak terasa anih juga bilamana melihat gambaran bendera Israel berkibar megah di Tuaran, Sabah. Khas nya di Raintree Beach Resort atau lebih terkenal lagi dengan nama Beach and Golf Resort, Mimpian Jadi .

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved