ads

Jumaat, 18 Januari 2013

10 di kudat - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di kudat - Google Blog Search


:: Jendela comel ku ::: Penangan durian crepe <b>di Kudat</b>...

Posted: 13 Jan 2013 09:17 PM PST

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...setelah bertarung dengan demam panas melampau hampir 1 minggu akhirnya hari ni kesihatan saya dah semakin pulih.


Apa yang paling menggembirakan hati bila dah boleh urus rumahtangga sendiri dan dah boleh masak untuk chenta hati saya. Alhamdulillah syukur kepada Allah atas kesihatan yang DIA berikan kepada saya...
Tiada nilainya kasih sayang suami saya yang mnjaga saya siang dan malam...dari A-Z semasa saya sakit di perantauan ni dan tak dapat nak uruskan umahtangga kami. 100% urusan umahtangga dia yang uruskan...tima kasih sgt2 abg...syg abg..muah.

Allah dah atur elok sangat dah setiap kejadian tu. DIA merancang dan DIA juga lah yang menentukan....

Macam saya juga... Pagi hari chenta hati saya baru sampai balik ke rumah setelah 3 hari outstation ke pulau kemudian tengahari selesai jer siap dan hantarkan semua tempahan pertama durian crepe dan cheese cake di bumi Kudat ni...petang jer terus saya down dan admit hospital Kudat.

Alhamdulillah...DIA permudahkan semua urusan saya.

Ni durian crepe + cheese cake tempahan dari Ustazah Dik Dah @ Mawar Biru...Terima kasih Ustazah

 Saya kasi testing 2 biji jagung crepe yang warna oren tu. Dia minta cheese cake kosong jer tapi saya bermurah hati toppingkan dengan blueberry..FOC jer saya bagi untuk dia. Alhamdulillah...katanya durian crepe dan cheese cake dari saya semuanya sedap. Alhamdulillah..

Ni pula durian crepe tempahan dari Kak Aminah dari Jab. Tenaga Kerja Kudat. Terima kasih banyak-banyak ya Kak Aminah


Selesai jer tempahan pertama...saya terus berehat hampir seminggu. In shaa Allah...jika kesihatan sudah pulih sepenuhnya esok atau lusa saya akan buka lagi termpahan untuk durian crepe. Kesian kawan-kawan yang bertanya...Tunggu ya kawan-kawan...

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved