ads

Ahad, 28 Ogos 2011

10 di sipitang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di sipitang - Google Blog Search


<b>Sipitang</b>|GATA <b>Sipitang</b>|Esplanade Waterfront <b>Sipitang</b>|<b>Sipitang</b> <b>...</b>

Posted: 28 Aug 2011 08:43 AM PDT

PRIHATIN…Sapawi menyampaikan sumbangan pembesar suara kepada iman Samrali Tamin dan pada masa yang sama juga telah meluluskan penggantian karpet baru untuk Masjid Gadong, Beaufort.
IKLAS…Sapawi dan Kamarlin menyampaikan sumbangan beras dan zakat kepada salah seorang penerima di majlis tersebut.
SUMBANGAN…Sapawi dan Kamarlin merakamkan kenangan bersama wakil surau Kampung Beringgin, Bengkalalak, Gelila Jaya dan Padas Damit penerima sumbangan pembesar suara manakala Surau Berambai menerima sumbangan kipas.
CERIA…Sapawi bersama Kamarlin menyampaikan sumbangan kerusi kepada pengerusi Surau Kampung Indumadi/Kuala Balik Mat Kassim Amin.

BEAUFORT: Orang ramai diijemput untuk menghadiri majlis rumah terbuka Umno Bahagian Sipitang pada hari kedua sambutan Hari Raya Aidilfitri.

Majlis itu diadakan di dewan serbaguna Sipitang mula jam 10.00 pagi hingga 1.00 petang, kata Ketua Umno Bahagian Sipitang Datuk Sapawi Ahmad.

"Kami menjemput semua lapisan rakyat untuk hadir bagi sama-sama meraikan Hari Raya Aidilfitri," katanya ketika ditemui pada majlis berbuka puasa di Surau Kampung Indumadi/Kuala Balikdi sini kelmarin.

Hadir sama pada majlis tersebut termasuklah Adun Lumadan Kamarlin Ombi, Pemimpin Kemajuan Rakyat Lumadan Ahmad Mumin, Ketua Daerah Lumadan Junli Yusof, Ketua Umno Zon Padas Damit Matjini Kimbi, Pengerusi Masjid Indumadi Mat Kassim Amin dan Iman Masjid Jukim Sidar.

Sapawi juga memberitahu Umno Bahagian Sipitang turut mengadakan majlis yang sama untuk Dewan Undangan Negeri (DUN) Lumadan.

Katanya majlis itu bagi membuka peluang kepada rakyat di kawasan tersebut bersama-sama meraikan sambutan Hari Raya Aidilfitri.

"Majlis itu adalah untuk memberi peluang kpada mereka khususnya di DUN Lumadan yang tidak dapat hadir pada majlis di Sipitang," katanya.

Majlis rumah terbuka di DUN Lumadan diadakan pada 10 September ini, (Sabtu) mula jam 10.00 pagi hingga 1.00 petang di Sekolah Menengah Kebangsaan Gadong, Beaufort.


0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved