ads

Isnin, 14 April 2014

10 di kota belud - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di kota belud - Google Blog Search


it&#39;s about us.: Berkampung empat hari <b>di</b> kompleks sukan <b>Kota Belud</b>.

Posted: 10 Apr 2014 05:45 PM PDT

Assalammualaikum. Hi.

Empat hari bertugas di luar sekolah.

Sempena sukan balapan dan padang MSSSAbAH kali ke-46.  Ok, hari ini sudah masuk hari ke-3. Saya dibagi tugas JK Induk - bahagian blog kejohanan. Saya dapat tugas ini pun macam 'mengejutkan'. itulah tidak pernah peka kan. kahkahkah. satu hari saya datang sekolah tiba-tiba cikgu syukri bilang "rosfarina, kamu tolong buat blog ah untuk sukan balapan dan padang peringkat negeri". erk.

maka pada saat itulah saya mula dilantik secara officiallynya.

masa sekolah dulu, memang muka saya suka betul jadi sukarelaterleralawan sukan. pok sijil katakan. maka cuma di sipi-sipi padang ah makan ekskrim lagi. kemudian macam melekat sama saya atau mungkin sebagai balasan sebab dulu tidak pernah bertugas dengan betul. asal sukan mesti tiba-tiba ada muka saya. wee,  atau juga barangkali petanda supaya saya harus fit macam pelari gitu. LOL.

tapi ini kali pertama saya bertugas di bilik urusetia yang semua orang dia adalah gentelman. hanya ada 2 orang cikgu perempuan urus bahagian statistik dan saya. ba bila lelaki yang memonopoli sungguh sempoi oi. dengan ayat sembarangan durang ni nda kering la gusi.

sukur juga kerja saya ni bukan la susah. tidak harus berada di tengah panas bapalan. hanya relek-relek ah di bilik urusetia. sebab saya hanya update blog. dan tolong cikgu syukri - oleh sebab dia tahu saya pandai guna corel draw automatik saya tolong dia apa yang patut. dan lain-lain tugas urusetia. eh multifunctional bangat ya.

mahu tengok result terkini sukan ni cek saja DISINI.banyak-banyak gambar sukan yang saya pegang ni, saya sangat tertarik dengan satu gambar ini. sangat cantik jo. kredit sama en mirza syawal ah. mentop tuan gambarmu! ps:
saya suka semangat sukan oleh satu kontinjen ni. pom betul bila kawan durang lari.
'juaraku juaraku, kaulah juaraku oh oh. juaraku' instead of yang lain-lain cuma teriak teriak saja. sudah tu siap hentak kaki dan tangan atas astaka. HEBAT.

pst:
tahniah kepada yang pecah rekod kebangsaan itu.

pstt:
empat hari ini saya balik lewat. sampai kk dekat jam 7 lebih. memang makan luar kami. kahkahkah.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved