ads

Ahad, 29 Disember 2013

10 di sandakan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di sandakan - Google Blog Search


Apa Amy Search buat <b>di Sandakan</b>, Sabah? | Lulu pages

Posted: 26 Dec 2013 10:00 PM PST


Apa Amy Search buat di Sandakan, Sabah? | Program Jelajah Borneo Program 1Malaysia For Youth (1M4U) singgah di daerah ini sebagai lokasi kedua dengan melakukan kerja amal di Rumah Warga Tua Sri Harapan di sini. Sejumlah 15 sukarelawan menyertai program itu, termasuk penyanyi rock tanah air Suhaimi Abdul Rahman atau lebih dikenali sebagai Amy Search. Penolong Pengurus Program 1M4U Nurul Ashikin Ab Aziz berkata program itu bermula di Kota Kinabalu dan meneruskan misi ke Lahad Datu serta Semporna sebelum ke Sarawak pada bulan depan.
Beliau berkata, dua daerah yang dikunjungi di Sabah mendapat sambutan menggalakkan daripada belia seterusnya menyuntik semangat pihak 1M4U mengadakan program seumpamanya pada masa akan datang. "Ini merupakan aktiviti berbentuk kesukarelawan serta melengkapkan diri dengan nilai-nilai murni, jati diri dan kemahiran insaniah yang tinggi dalam kalangan belia," katanya. Program 1M4U dilancar oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, yang juga Pengerusi 1M4U, pada Julai lepas sebagai wadah bagi menggalak serta memacu aktiviti berbentuk kesukarelawan dalam kalangan belia di negara ini.

Khatija Abdul Talib, 24, berkata beliau gembira menyertai program itu kerana dapat menyumbang tenaga untuk aktiviti berfaedah. Beliau berkata, program sedemikian perlu diteruskan bagi memberi peluang kepada rakan belia yang lain melaksanakan tanggungjawab sosial di samping dapat mengisi masa terluang dengan aktiviti kesukarelawan serta aktiviti amal. - Bernama

.

Ammar&#39;s Story: Jalan Jalan <b>Di Sandakan</b> Pula

Posted: 17 Dec 2013 07:30 AM PST

Lepas tengok bayau, massage dulu lah.. Kesian nenek, seharian dalam bas semalam untuk bawak cucu cucu jalan jumpa Pakcik Koji diorang. 


posing kunun diurang di bilik mandi..

Maah pun tidak ketinggalan selfie

Untuk malam ni Nenek dan rombongan lepak disini. Bestlah Aman, sudah sampai Sandakan. Ummi & Ayah pun belum pernah sampai Sandakan lagi tau. In sha Allah, kalau panjang umur dan rezeki itu ada, raya tahun depan kita buat rombongan besar pegi sini pulak.. 

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved