ads

Isnin, 3 Disember 2012

10 di tawau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di tawau - Google Blog Search


:: D&#39; EyEs 0f pRIncEsS D0t c0m ::: Durian Crepe <b>di Tawau</b> by Kak <b>...</b>

Posted: 30 Nov 2012 03:52 AM PST

 
Durian Crepe atau nick namenya DC.... Wahhhh.... ada nick name bagai... hihihi. Hebat sungguh penangan Durian Crepe sekarang kan?. terhangat di laman muka buku =P

Entry Durian Crepe pertama dari saya, Publish dua hari lepas. Akhirnya!! tertunai hasrat di hati untuk "Durian Crepe". Boleh klik pada tajuk untuk membacanya.. 

Hari ni kali ke-2 saya oder lagi Durian Crepe... oder sebanyak 108 Biji bersamaan dengan RM90. Oder tu bukan untuk saya sorang, tapi kawan² sekali... Kalau 9 kotak tu saya sorang #AngahBolehPitamPeningDurian.... kih kih kih~~

Saya punya sekotak saja... Plan awal nak kasi dengan jiran²... Saja nak berkongsi kesedapan Durian Crepe dengan jiran. Tapi terlampau famous Durian Crepe d opish tadi... tak cukup saya nak kongsikan dengan jiran saya... Nanti kan ada pula jiran saya yang tak dapat merasa, tak sampai hati pulak.  Tak pa boleh masuk next oder... Anggap ja kali ni bukan rezeki lagi untuk jiran² saya.... InsyaAllah .

Ada kawan cakap murah kak puteri nih jual... RM10/12 biji.... Padahal di Tawau nih durian nya mahal.. saya pernah beli durian sebelum abang keluar Operasi hari tu... Sebiji jatuh dalam RM45 tau.. sebiji okeh. Ternyata mahal kan?

Macam mana lah Kak Puteri nih amik untung kan... Tapi tak apa lah.. mesti Kak Puteri tahu lah nak budget kan... Alhamdulillah, kami bersyukur dapat menikmati kesedapan Durian Crepe seperti mana yang di hebahkan oleh blogger² dan rakan² facebook... Apapun saya doakan rezeki kak puteri sekeluarga berlimpah ruah dari masa ke semasa... Terima kasih Kak!!!!

Ohh ini link Facebook Kak Puteri: Name Puteri Laupe . Kalau malu miow miow nak berhubung dengan kak puteri boleh saja melalui saya.. tapi better berhubung terus kan... Untuk kawan² opish okeh la.. sekali kita oder dan kak puteri pun boleh buat penghantaran serentak ;-)

Oder untuk pick up hari isnin nanti makin bertambah dari jam ke jam nih... jenuh Kak Puteri nak crepe... Siapa² yang nak oder.. silakan ya... tapi di sekitar tawau saja saya berani... kalau yang di luar tawau boleh direct berhubung dengan Kak Puteri... Saya tak berani jamin sebab bukan saya yang crepe sendiri... Saya just oder, sampai, bayar & Ngap... Pehtu sendawa bau durian... hAhAhA!!!!

Thanks you read and support my writing. Please come again ya!!!

JIKA ada akaun FaceB00k, BOLEHLah share & klik Button LIKE ehh.. makaceh....

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved