ads

Khamis, 1 Mac 2012

10 di sandakan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

10 di sandakan - Google Blog Search


Isuzu Dura-Mission <b>di Sandakan</b> « the Touch of Cikwiduri

Posted: 24 Feb 2012 02:32 AM PST


Salam…

Hari nie tiba2 pula bagi salam. Tapi tak salah kan.. heheheh..

Kali ini aku nak kongsi pengalaman sewaktu mengikuti kembara atau event daripada Isuzu.

Pernah dengar Isuzu Dura-Mission ? Ha… itu lah event motoring yang paling sempoi aku pernah follow.

Pada tahun  ini, Isuzu pilih jalan yang santai, lepak2 saja untuk media test trak pikap D-Max. Laluannya dari Sandakan ke Tawau sejauh 618 kilometer.

Sebelum ini, Isuzu pilih Sarawak.. dari Ba'Kelalan ke Maliau Basin pada 2009. Masa tu lagi hardcore jalannya. Lagi best!

Tapi bagi aku yang 1st time pegang stereng trak pikap nie… memang best la. Memang pick up lah! Hehehe…

Tapi agak sedih sebab semasa di Semporna.. aku test untuk discover scuba diving (dsd).. kecewa! aku fail! reason? aku panik dalam air! Hahahah.. sian sungguh aku. Snorkeling pun aku fail. reason? aku tak pandai berenang! Hehehehe..

Namun syukur pada Allah.. aku dah ke Sandakan, Mabul, Sepilok, Tabin, Tawau..

Thanks to Isuzu for shared the moment with us (media).

Story tentang test drive Isuzu D-Max akan keluar pada 28 Feb 2012 manakala story tentang Sandakan akan menyusul selepas itu. So dapatkan Harian Metro di sisipan Variasi untuk tengok tempat menarik di Sandakan.

Promote lak dah! Hehehehe…

Di Pulau Mabul, Sabah

3.139003 101.686855

Advertisement

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SABAH

Copyright 2010 All Rights Reserved